Dieptecircel

In deze bijeenkomsten wordt aan dieptewerk gedaan. Door middel van opdrachten in tweetallen of centraal onderzoek je het thema dat centraal staat.

Knuffelavonden

Op de eerste maandag in de maand. Basisthema is werken met je Innerlijke Kind. Per keer een ander thema: Veiligheid, Verbinding, Kwetsbaarheid, Troost vinden, Steun toelaten.

Deelcirkel

De opzet van deze cirkels is laagdrempeliger. Je deelt met andere mannen jouw ervaringen over het thema dat die avond centraal staat. Ieder man is welkom!

“Mijn Mannencirkel”

Kwetsbaar, puur, open, oprecht…

Mijn Mannencirkels zijn vooral ‘gewoon’: je kunt er in een veilige sfeer ALLES kwijt, ALLES is bespreekbaar, NIETS is raar. Een soort van keukentafel-gesprekken met een emotionele lading die je aanzetten tot nadenken over jouw Man-Zijn.

Mannenwerk

Vol begrip en compassie luistert hij naar jouw verhaal…

De MANNENCIRKEL bij Tjeu is een plek waar mannen zich niet alleen fysiek en verbaal ontmoeten maar vooral ook emotioneel. Waar dus echt gehuild, gevloekt en gesteund wordt! Respect voor elkaar staat centraal. We hanteren geen rituelen – geen praatstok, geen smutchen, geen “ho”. Wij delen veel, praten veel en voelen vooral veel waardoor de emoties behoorlijk los kunnen komen.

En dat is wat ons tot Echte Mannen maakt!

Mannencircel

stel je voor dat je verhaal serieus genomen wordt…

Iedere vierde donderdag in de maand houdt Tjeu een DEELCIRKEL:

In 2023 zijn er cirkels op:

 27 juli, 24 augustus, 28 september, 26 oktober, 23 november en 14 december.

Voor verdere info per bijeenkomst: zie de actuele berichten!

Aanvang: 19.30 uur
Kosten: 30,- per tikkie of contant
Aanmelding verplicht via 06-49602320 of per mail tjeu.vossen@home.nl
Plaats: omgeving Meijel