Mannencirkel 28 maart: VRIENDSCHAP.

 

Na een kort inleidend feestgebeuren het is vandaag de 125e mannencirkel kunnen we samen brainstormen over het thema VRIENDSCHAP. (de presentatie van het boek moet helaas wegens drukfoutjes uitgesteld worden).

Wat houdt vriendschap voor jou in?

Zelf ben ik er de laatste maanden best intensief mee geconfronteerd dat ik zolang als ik een eigen praktijk heb, ik geen echte vrienden heb. Daarvoor is dat voor mij ook altijd een item geweest: wat noem ik een vriend, een kennis, een kameraad…?Leuk om daar met jullie over te bomen en te onderzoeken waar grenzen liggen. Wat maakt iemand tot een vriend of een kennis? Hoe voelt vriendschap tussen mannen of vriendschap met vrouwen? Is daar überhaupt verschil tussen?

Hoe passen zaken als Vertrouwen, Respect, Nederigheid, Dankbaarheid, Liefde in het concept van vriendschap? Sommige mensen zijn hier heel helder in en vastberaden, terwijl voor mij nog vele vraagtekens opborrelen. Overeenkomsten in hobby, werk, spiritualiteit, diepgang van voelen…. Wat houdt vriendschap voor jou in? Kom het met ons delen – 28 maart van 19.30 uur tot even na tienen. In Meijel, Limburg.

Voel je welkom!!

Meer info, klik hier.