Mannencirkel 26 oktober

ALLES IS ENERGIE – ALLES IS LIEFDE.

Ik wil jullie graag meenemen in mijn wereld van Lichtwerker. Ik ben al jaren docent Meervoudige Merkaba Technieken en wijd mensen in in het leren werken met hogere energieën. Al eerder, rond de eeuwwisseling ben ik intensief bezig geweest met Pleiadisch Lichtwerk – oefeningen die je emotionele en mentale lichtlichaam kunnen activeren en ook tantrische kanalen kan openen. Jaren daarvoor had ik Reiki 1 en 2 gehaald. Het werken met hogere energieën is voor mij net zo gewoon als diep emotioneel lichaamswerk doen. Het voelen van subtielere energieën zoals auralagen of chakra’s is lang niet zo moeilijk als veel mensen denken. Je moet je er op afstemmen, het durven voelen, je er voor openstellen en op je intuïtie en gevoel leren vertrouwen.

Alles is energie. Ons lichaam is de meest vaste materievorm, gevoelens zijn een hogere energievorm en gedachten zijn nog vluchtiger. Nog hogere energieën zijn door oefening ook waarneembaar. Al jaren geef ik les in taichi/chiqong waar mensen steeds bewuster energiestromen in hun lichaam gewaarworden. Chi staat voor levensenergie, maar kun je ook als seksuele energie, tantrische energie enz. zien. Als je je handen vlak boven elkaar beweegt, kun je al warmte en dus energie voelen.

Energie is Liefde. De zon straalt 24 uur per dag, zeven dagen in de week Licht over ons. Dat doet ze in een staat van onvoorwaardelijke liefde. Het voelen van hogere energieën heeft ook te maken met je hart durven openstellen voor wat er te voelen is. Liefde is de hoogste energievorm die we kunnen ervaren. Iedereen kent wel het gevoel van verliefd zijn. Humor is ook een heel hoge energiestroom terwijl depressiviteit, jaloezie, wantrouwen en boosheid bijvoorbeeld zeer lage energieën zijn. We kennen ze allemaal! Hoe hoger je Liefdesniveau, hoe hoger de energieën die je kunt waarnemen, ontvangen of kanaliseren (doorgeven).

Op 26 oktober beginnen we met simpelweg dingen in je lichaam te registreren. Je focus leggen op kleine veranderingen in je systeem en om je heen. Vervolgens maken we kleine stappen om steeds subtielere vormen van energie te kunnen opmerken.

Waarom nu dit onderwerp? We leven in een tijd waarin met opzet met (negatieve) energieën gestrooid wordt. Overheden, landelijke instanties, hooggeplaatste managers – ze weten allemaal hun mensen te bespelen, te manipuleren, angst in te boezemen, macht uit te oefenen. Dit is simpelweg gezegd ook werken met energie. Je kunt ook saamhorigheid uitstralen, broederschap promoten, saamhorigheid stimuleren, gelijkheid naleven enz. Het een is gericht op persoonlijk gewin (voorwaardelijke liefde), het ander op onbaatzuchtigheid (onvoorwaardelijke Liefde). Ik zal een eenvoudig beschermingsgebed met je doornemen om jezelf tegen onnodige lagere energieën te beschermen. Hiervoor zullen we de hulp van Jezus en Michaël aanroepen.

Energie is liefde!