Intimiteit / Seksualiteit

Voor velen is Intimiteit en Seksualiteit een beladen onderwerp. We komen het tegen in ons gezin, onze relatie, op de werkplek – eigenlijk overal. 

Heb jij behoefte jouw Intimiteit te onderzoeken?

Intimiteit – een Impressie

Masseren is meer dan enkel aangeraakt worden…

“Zoals de kunstenaar met zijn penseelstreken stap voor stap het schilderij op het doek laat verschijnen, zo raken mijn handen jouw lichaam streek voor streek aan tot één sensuele massage. Het canvas van mijn schilderij is jouw huid en de kleuren van mijn palet de diverse manieren van koesteren, strelen en spelen met de olie. Zoals een schilder niet bij aanvang weet hoe het eindresultaat zal zijn, zo neem ik je mee op eenzelfde onzekere reis. Het grote verschil is dat de kunstenaar in zijn eentje werkt, veronderstellend dat hij in wisselwerking met iets levends bezig is terwijl jouw lichaam elke prikkel die ik geef op een eigen manier zal ontvangen en terug seinen. Mijn handen zullen hierop reageren en sámen brengen we iets tot stand dat intenser zal zijn en grootser dan het schilderij van de kunstenaar. Jouw overgave zal bepalen hoe de kleuren op het doek zullen spreken en samenvallen. Jouw genieten staat borg voor een openen van jouw diepste emoties en mijn intuïtie is een leidraad jou daar te brengen. Jouw bijdrage aan de uitkomst is groter dan enkel een schildersdoek dat passief bestreken wordt. Door letterlijk mee te stromen op de aanrakingen zal je een deel in jezelf ontdekken waarvan je niet wist dat het bestond. Je zult passie mogen ervaren en er dronken van worden. Je zult niet alleen een nieuw lichaam voelen maar ook een nieuwe zelf. Én: je neemt je eigen kunstwerk mee naar huis om er nog lang van te kunnen genieten. Mijn sensuele massage opent niet alleen je huid en lichaam meer, ze zal je bewustzijn op een hoger niveau tillen. Niet alleen over jezelf, maar ook over je relaties en het Leven zelf.” Tjeu

Praktische zaken en verloop.

Je neemt zelf twee grote badlakens/handdoeken mee en een kleine handdoek. Na bespreking van jouw wensen/thema kleed je je om en begint de massage. Na afloop nemen we ruim de tijd om jouw ervaringen te bespreken.

Kosten en duur: een uur. De kosten zijn €90,- per persoon.

Indien je samen met je partner samen komt is er een reductie van €10,- p.p.

Intieme Dieptemassage

De massage vindt plaats in een speciaal daarvoor ingerichte Heilige Ruimte. Alles in deze ruimte is gericht op discretie, veiligheid en geborgenheid. Ik masseer op een matras op de grond, dus niet op een tafel. Dat zorgt voor meer gelijkheid tussen jou en mij en biedt ook veel meer mogelijkheden tot fysiek contact. Zo kun je je hoofd in mijn schoot leggen of op schoot zitten, een volledige knuffel ontvangen of op je zij liggen. Het biedt veel meer mogelijkheden om Intimiteit met je lichaam te ervaren. Het loskomen van diepe blokkades en emoties is tijdens deze massagevorm heel normaal en zal alle aandacht krijgen. Hier een kleine opsomming van de vele onderwerpen die aan de orde kunnen komen.

Uiteindelijk is de bedoeling je in diep contact te brengen met JOUW MANIER van Intimiteit, Seksualiteit en Seks ervaren. Dit is voor ieder een zeer persoonlijk en zeer intiem proces. Ik wil je daar graag in bijstaan.

Mijn coaching gaat er van uit dat ieder op zijn manier zijn eigen pad door het leven kan lopen. Je kunt niet mijn pad volgen of het pad van de ander. Je kunt alleen maar je eigen manier van in het leven staan ontdekken en volgen. De sessies zijn dus heel persoonlijk en alleen gericht op jouw behoeftes, jouw manier van kijken naar de wereld, jouw diepe levensthema’s en jouw eigen wijze van leren in het leven.

Praktische zaken en verloop

Je neemt zelf twee grote badlakens mee en een kleine handdoek. Na bespreking van jouw wensen/thema kleden we ons om. Zorg voor een grote omslagdoek die je draagt tijdens de afstemmende meditatie. Daarna begint de massage die geheel intuïtief zal verlopen. Na afloop nemen we ruim de tijd om jouw ervaringen te bespreken.

Kosten en duur: je moet op twee uur rekenen. De kosten zijn €200,- per persoon.

Indien je samen met je partner komt is er een reductie van €25,- p.p.

Jouw persoonlijke vorm van Intimiteit!

Uiteindelijk is de bedoeling je in diep contact te brengen met JOUW MANIER van Intimiteit, Seksualiteit en Seks ervaren. Dit is voor ieder een zeer persoonlijk en zeer intiem proces. Ik wil je daar graag in bijstaan.

Thema’s voor Mannen

 • Mannelijke Intimiteit
 • Vader-Zoon relatie
 • Hart en Geslacht met elkaar verbinden
 • Ontwapenen de onderbuik

Thema’s voor Vrouwen:

 • Intimiteit met Mannen
 • Vader-Dochter relatie
 • Het bekken in vertrouwen leren openen
 • Ontvangen van de Ander
 • Ontwapenen het bekken

Gezamenlijke Thema’s:

 • Kindstukken: veiligheid en geborgenheid leren ervaren
 • Spontaniteit en Speelsheid openen
 • Puberale ontdekking van je lichaam
 • Overtuigingen op Seksualiteit en Intimiteit loslaten