Ieder loopt zijn eigen pad…

Mijn coaching gaat er van uit dat ieder op zijn manier zijn eigen pad door het leven kan lopen. Je kunt niet mijn pad volgen of het pad van de ander. Je kunt alleen maar je eigen manier van in het leven staan ontdekken en volgen. De sessies zijn dus heel persoonlijk en alleen gericht op jouw behoeftes, jouw manier van kijken naar de wereld, jouw diepe levensthema’s en jouw eigen wijze van leren in het leven.

Persoonlijke sessies

Naast groepsactiviteiten en cursussen kun je ook individuele sessies bij mij volgen om je zoektocht voort te zetten

Hoe ziet persoonlijk dieptewerk bij mij eruit? Tijdens een intake vertel je mij jouw levensverhaal. Waar loop je tegenaan? Waar loop je in vast? Wat wil je eigenlijk met je zelf beginnen? Wat denk je nodig te hebben om verder te kunnen? In dit gesprek krijg ik een beeld van jou en zal ik de thema’s benoemen waar we samen aan kunnen werken.

Praktische zaken en verloop.

Op de pagina Tarieven vind je meer praktische informatie over persoonlijk werk dat je bij mij kunt doen. 

Beroepsverenigingen

 

Ik val als CAT-collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/ Ik werk als CAT-collectief therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Beroepsvereniging CAT-Collectief

Na jaren lid te zijn geweest van de BSW (Beroepsvereniging voor Spiritueel Werkers) en de BATC ben ik al enige tijd lid van CAT-Collectief.

CAT-collectief

Iedere therapeut in Nederland is verplicht zich aan te lsuiten bij een landelijk erkende beroepsvereniging. Lees hier meer over CAT-collectief.

GAT-geschillen

GAT is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende geschilleninstantie. Lees hier meer over GAT-geschillen.

Wkkgz

Lees hier meer over de wet Wkkgz: Wet kwalitiet, klachten en geschillenzorg.

Persoonlijke begeleiding:

Tjeu voelt haarfijn aan waar de knelpunten zitten. Hij behandelt je met alle respect, is zeer betrouwbaar en discreet. Hij laat je in je waarde, is eerlijk en oprecht.  Je kunt volledig jezelf zijn wat maakt dat het, wanneer je er voor openstaat, meer een samenwerking wordt dan dat je een cliënt bent die eenzijdig door Tjeu behandeld wordt.

Het kan emotioneel pijn veroorzaken want het kan zijn dat je naar het diepst van je ziel gaat. Echter in het bijzijn van Tjeu is er uiteindelijk altijd een lichtpunt waardoor je opgelucht de deur uit loopt. EP